Bine ai venit!


Pentru ca stiu deja te gandesti la planurile de Sarbatori, vreau sa te ajut sa alegi cea mai buna varianta de spectacol pentru evenimentul sau petrecerea ta.

Alege artistul potrivit pentru evenimentul tau.

In lista de mai jos gasesti artisti pentru muzica instrumentala, voce si instrumental, band de cover-uri, spectacol de iluzionism dans latino sau flamenco.


Ozana Barabancea-Jazz

Ozana Barabancea este Artist Liric la Opera Nationala Bucuresti din 1988 angajata. Este un muzician talentat si polivalent si dornic de exprimare atat vocal cat si actoricesc, dar si dirijoral! Este o persoana vesela si spontana, avand talent oratoric si vesnic cu tolba plina de cuvinte frumoase pentru colegii de breasla! Este jurat in emisiunea Te Cunosc de Undeva a Antenei 1 de zece sezoane. Ozana Barabancea se impune prin profesionalism si muzicalitate, avand mereu surprize artistice pentru publicul sau!

Video

Cristiana Radu-Jazz&Bossa Nova

Cristiana Radu, solista de jazz si cover-uri, este pasionata de stilul swing jazz si bossa nova, avand o atractie catre muzica latina si limba spaniola. Cu o experienta de peste 5 ani in organizari evenimente si spectacole, PR si televiziune vanzari, Cristiana a fost indrumata si sustinuta de solista de jazz si profesoara de canto Ozana Barabancea, de la care a invatat notiunile de baza ale muzicii, misiunea de artist, arta de a fi uman si increderea de a-ti urma visul.

Video

Django Sound Quartet - Jazz

Cvartetul Django Sound a fost înfiinţat în 2010 de violonistul Costinel Mirea, nepotul celebrului virtuoz Constantin Mirea, care a cântat alături de Maria Tănase, Romica Puceanu, Gabi Luncă, Fărâmiţă Lambru sau Ion Onoriu. Vioara pe care cântă Costinel Mirea, moştenită de la bunicul său, este certificată de mai mulţi lutieri ca fiind o vioară originală Sebastian Rauch, din anul 1750. În 2010, Django Sound Quartet a obţinut Premiul 1 la Festivalul de Jazz de la Sibiu, iar Costinel Mirea a obţinut (un an mai târziu) la acelaşi festival premiul pentru Cel mai bun solist instrumentist, precum şi Marele Premiu, cu trupa New Wave Trio (împreună cu Toma Dimitriu  pian şi Michael Acker – contrabas).

Video

Graziella-Violin

Graţiela Marineaţă, violonista originară din Pitești, a avut diverse proiecte și colaborări cu artiști deosebiți, cum ar fi: HAVASI, cel mai rapid pianist din lume, legendara trupă Smokie, Nicolae Voiculeț, unul dintre marii naişti ai lumii, Alexandra Stan (Ecoute), F. Charm (30 de grade, Departe de tine), Anthony Icuagu. Artista de 24 de ani a urmat cursurile Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești, iar ulterior a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Capitală, secția vioară. Este și cadru didactic la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti și, de asemenea, predă cursuri de vioară la o școală de muzică din București.

Video

Cvartet Anima-Instrumental

Anima Cvartet abordeaza genuri musicale precum: muzica clasica, muzica ambientala, caffe concert, muzica de film,cover-uri, evergreen-uri, muzica de petrecere, piese prelucrate din folclor Anima Cvartet este format din: Alina Serban-vioara I, Elena Popa-vioara II, Diana Andreea Toma-viola, Ioana Stefania Peteu-violoncel

Video

Cristalin Sounds Harpa si Flaut-Instrumental

Duo-ul Cristalin Sounds își propune să ofere auditoriului său momente de încântare prin îmbinarea sunetelor delicate ale harpei cu șoapta duioasă a flautului, cu un repertoriu bogat de muzică clasică, de cafe-concert, de film sau evergreen-uri. Avându-le în componență pe Alina Danciu (harpă) și Cristina Răducan (flaut), a fost înființat în urma unor colaborări ale celor doua instrumentiste, în perioada anilor de studiu, dar și din dorința de a prezenta publicului larg ineditul și sonoritatea deosebită a acestor instrumente muzicale.

Video

Mihai Napu Band-Band Cover-uri

Mihai Napu Band este o formație 100% live, specializată pe evenimente private, nunți, botezuri și petreceri corporate, dar și concerte în aer liber.  Mihai Napu, solist și compozitor cu o vastă experiență de scenă, a pus bazele proiectului în 2013. Repertoriul Mihai Napu Band cuprinde cover-uri din muzica ușoară românească și internațională, piese originale. Stiluri: muzica usoara romaneasca si internationala, cover-uri, evergreen, muzica de petrecere.

Video

The Jacks-Band Cover-uri

Membrii trupei The Jacks se afirma atat in domeniul muzicii usoare, cat si in domeniul muzicii clasice, avand o experienta muzicala de peste 20 de ani, concertand in numeroase tari din Europa, cat si in multe orase din Romania. Solistul trupei, Robert Cristian Nicolae, este unul dintre concurentii care au mers pana in fazele finale ale binecunoscutului show de televiziune Vocea Romaniei, in sezonul al II-lea. Stiluri muzicale abordate: muzica romaneasca usoara, muzica clasica, pop, pop-rock, soul, R&B, Disco, Funk, New-Age, Dance Hall, Raggae si multe altele.

Video

Jolie Cabaret-Dans cabaret

Petrecere cu energie si pasiune? Da, inseamna ca Jolie Cabaret a fost acolo. Aceasta este trupa de dans perfecta pentru petreceri private, personale sau corporate. Adica acele evenimentele importante din viata dvs, despre care vreti sa va amintiti cu bucurie. Ati spus dansul mirilor sau un flashmob pentru iesirea cu grupul vostru? Jolie Cabaret are experienta potrivita sa va indrume.


Willmark- Dans latino&Cubanez

Show-uri de dans: Samba Brazil, Tropicana Cuba, Masquerade Show-Bal Mascat, Dans cubanez, Dans spaniol.

Video

Magicianul Augustin-Iluzionism

Creator de magie si buna dispozitie, Augustin realizeaza spectacole originale de iluzionism modern, adaptate pentru diverse tipuri de evenimente, de la cele de familie pana la cele corporate. Spectacolele Magicianului Augustin au loc la nunţi, botezuri, teambuildinguri, anivesări etc. Interactive şi agrementate cu muzică şi şarje de glume, aceste reprezentaţii durează între 30 de minute şi două ore. 

Video