Cristiana Radu
Christmas Cocktail & Carols
17/12/2015
Bucuresti
The Victorian Rose

Christmas Cocktail & Carols

Un eveniment special de Craciun dedicat iubitorilor de arta si frumos

 

Cristiana Radu alaturi de Lucian Stana, cu sprijinul „The Victorian Rose Gallery”, va invita la o seara de colinde in minunata locatie a galeriei de arte frumoase din Calea Victoriei nr. 210.

In compania agreabila a unui pahar de spumant din Franta, spectatorul se poate plimba prin incaperile decorate cu gust unde va fi intampinat de atmosfera de sarbatoare, colectia exclusiva de globuri de Craciun, cadouri de lux, decoratiuni si produse tematice de Sarbatori, delectandu-si simturile cu cele mai cunoscute colinde de Craciun. Happening-ul pe care vi-l promitem va fi o creatie artistica practicata si consumata in grup restrans, sofisticata, eveniment pe care suntem siguri ca nu il veti uita usor.

Spectatorul este incurajat sa se apropie de artisti intr-un cadru firesc in care se gasesc obiecte de arta autentice, dar si alte obiecte frumoase ce tin de cotidian. Veti patrunde intr-un spatiu neconventional, destinat unui public avizat, iubitor de arta in care abunda decoratiuni incantatore, ceasuri ale unor orologerii cunoscute, mobilier clasic si colonial, tesaturi amintind de epoca Regelui Soare, cristaluri scanteietoare, covoare incarcate cu magia Orientului, candelabre ca in palatele dogilor si lampi din Levant.

In cadrul evenimentului va fi prezentata o colectie creata de Cristian Ion, designer al House of Black Tie, din tesaturile provenite din fabricile Cerruti, Valentino, Albini dar si cele mai elegante blanuri naturale de dama de la producatorul roman al brand-ului italian Langelotti Michele, precum blana de iepure, vulpe si nurca.

Amfitrionii dumneavoastra vor fi:

Cristiana Radu este solista de muzica de cafe concert si jazz si canta din pasiune pentru toti iubitorii de muzica oldies and goldies.

Lucian Stana, pianist cu experienta de peste 18 ani, absolvent al Conservatorului din Bucuresti, a sustinut concerte in Sala George Enescu a Conservatorului, Ateneu, a participat la diverse masterclassuri de pian, cu maestri ai pianului precum Gabriel Amiras sau Dan Grigore.

Evenimentul va avea loc joi, 17 decembrie 2015, incepand cu ora 19.00 la galeria „The Victorian Rose” din Calea Victoriei nr. 210.

Program

ora 19.00- Primirea oaspetilor

ora 19.30- Vizitarea locatiei

ora 20.00- Concert de colinde de Craciun: Cristiana Radu & Lucian Stana

ora 20.45- Degustare Cremant alb si rose Franta si vinuri Bordeaux

– Prezentarea vinurilor de Bordeaux de catre Directorul Export Union de Producteurs de Saint-Emilion , dl. Sebastien LeQuerec

– Prezentarea sponsorilor: Black Tie, Langelotti-Michele, VIN&CO

ora 21.30- Tombola cu premii + Networking

Biletul este in valoare de 50 lei.
RSVP: 0761581189

http://cristianaradu.ro

Parteneri :

The Victorian Rose: http://www.victorianrose.ro

VIN & CO – unic reprezentant Champagne GOSSET, Cognac FRAPIN si UDSPE – Bordeaux  www.vinco.ro

Black Tie: http://blacktie.ro/

Blanuri naturale Langelotti-Michele: www.langelotti.ro

 

[contact-form-7 id=”3046″ title=”Formular Rezervare”]