Cristiana Radu
Smooth Jazz&Wine – Bucuresti,The Victorian Rose
19/11/2015
Bucuresti
The Victorian Rose

Smooth Jazz & Wine

Un eveniment dedicat iubitorilor de arta si frumos

Cristiana Radu si Sorin Zlat va invita joi, 19 noiembrie 2015, la o seara dedicata muzicii si artei la Galeria “The Victorian Rose” din Calea Victoriei nr. 210, incepand cu ora 19.00.

Sunteti invitat sa vizitati galeria de arta, unde domneste atmosfera epocilor trecute, in timp ce va delectati simturile cu un pahar de vin nobil si jazz. Evenimentul pe care vi-l promitem este o creatie artistica, sofisticata si consumata in grup restrans de publicul iubitor de arta.

Va incurajam sa va apropiati de artisti si sa le cunoasteti povestea, intr-un cadru intim, cu o atmosfera autentica a vremurilor de mult apuse. Incaperile abunda de obiecte de arta, decoratiuni incantatoare precum ceasuri ale unor orologerii cunoscute, mobilier clasic si colonial, tesaturi care amintesc de epoca Regelui Soare si covoare incarcate cu magia Orientului.

Amfitrionii dumneavoastra vor fi:

Sorin Zlat, compozitor, orchestrator, pianist si clarinetist. In anul 2009 i s-a acordat Premiul pentru debut la Gala premiilor de jazz, iar in anul 2015 devine primul muzician din afara Statelor Unite care castiga Marele premiu de la Jacksonville Jazz Piano Competition. Cel mai recent album al sau, „Endurance”, contine compozitii personale interpretate alaturi de formatia sa si piese solo dedicate familiei.

Cristiana Radu, solista de jazz si Cafe Concert. Artista canta din pasiune pentru toti iubitorii de muzica oldies &  goldies.

Evenimentul va avea loc joi, 19 noiembrie 2015, începand cu ora 19.00 la galeria „The Victorian Rose” din Calea Victoriei nr. 210.

Program

ora 19.00- Primirea oaspetilor

ora 19.30- Vizitarea locatiei

ora 20.00- Partea 1 – Concert de jazz: Sorin Zlat & Cristiana Radu

ora 20.30- Degustare de vin Domeniile Samburesti &Finger Foods de branzeturi, – www.urda.ro

ora 21.00- Partea a 2 – Concert de jazz: Sorin Zlat & Cristiana Radu

ora 21.30- Networking

Biletul este in valoare de 50 lei si se achita numerar la receptia evenimentului.
RSVP: 0726934477

www.cristianaradu.ro

 

Parteneri :

The Victorian Rose: www.victorianrose.ro

Camera de Comert Romania Israel: www.cciri.ro

Aqua Carpatica: www.aquacarpatica.com

Domeniile Samburesti: www.samburesti.com

Branzeturi: www.urda.ro

 

[contact-form-7 id=”3046″ title=”Formular Rezervare”]