Cristiana Radu
Sounds of Love
11/02/2016

Mihai Napu alaturi de Cristiana Radu si Sorin Zlat, cu sprijinul „The Victorian Rose Gallery”, va invita la concertul “Sounds of Love” pe data de 11 februarie,joi de la ora 20.00, in minunata locatie a galeriei de arte frumoase din Calea Victoriei nr. 210.

Spectatorul se poate plimba prin incaperile decorate cu gust unde va fi intampinat de atmosfera de vis, decoratiuni si produse tematice de Valentine’s Day, delectandu-si simturile cu cele mai frumoase piese de dragoste. Hapenning-ul pe care vi-l promitem va fi o creatie artistica practicata si consumata in grup restrans, sofisticata, eveniment pe care suntem siguri ca nu il veti uita usor.

Invitatul este incurajat sa se apropie de artisti intr-un cadru firesc in care se gasesc obiecte de arta autentice, dar si alte obiecte frumoase ce tin de cotidian. Veti patrunde intr-un spatiu neconventional, destinat unui public avizat, iubitor de arta in care abunda decoratiuni incantatore, ceasuri ale unor orologerii cunoscute, mobilier clasic si colonial, tesaturi amintind de epoca Regelui Soare, cristaluri scanteietoare, covoare incarcate cu magia Orientului, candelabre ca in palatele dogilor si lampi din Levant.

Amfitrionii dumneavoastra vor fi:
Mihai Napu este un binecunoscut muzician român, solist vocal şi chitarist de muzică pop-rock, folk şi flamenco. De peste 20 ani canta pe scenele nationale si internationale si a concertat alături de Victor Socaciu, Vasile Şeicaru, Ştefan Hruscă, Gheorghe Zamfir.

Adrian Vasile este pianistul band-ului Mihai Napu din anul 2013. A crescut influentat de muzica marilor clasici jazz,soul si swing precum Stevie Wonder,Frank Sinatra iar gustul armoniilor pop-rock l-a prins ascultand albumele lui Sting.

Sorin Zlat, compozitor, orchestrator, pianist si clarinetist. In anul 2009 i s-a acordat Premiul pentru debut la Gala premiilor de jazz, iar in anul 2015 devine primul muzician din afara Statelor Unite care castiga Marele premiu de la Jacksonville Jazz Piano Competition.

Cristiana Radu este solista de muzica de cafe concert si jazz si canta din pasiune pentru toti iubitorii de muzica oldies and goldies. Studiaza canto la Atelierul de Voce si Muzica,scoala de canto a Loredanei Groza.

Sponsori: Domeniile Samburesti si Aqua Carpatica
Parteneri media: Vipstyle.ro, Anyplace.ro, inoras.ro, Concerte-Azi.ro

Evenimentul va avea loc joi, 11 februarie 2016, incepand cu ora 20.00 la galeria „The Victorian Rose” din Calea Victoriei nr. 210.

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 19.00

Cumpara bilet: https://ove.ro/sounds-of-love

RSVP Cristiana Radu: 0761 / 581 / 189

 

[contact-form-7 id=”3046″ title=”Formular Rezervare”]