Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Alfred MolinaLucas este de origine argentiniana si este singurul dansator si coregraf de Flamenco din Romania.

Lucas Molina, nascut in anul 1985 in Buenos Aires, Argentina. A studiat dansul flamenco inca din copilarie, in paralel cu studiul intrumentelor de percutie clasice si traditionale arabesti. In 2004 reusind sa plece in primul sau turneu mondial organizat alaturi de Arabian Dance Company, avandu-l la conducere pe celebrul coregraf intenational Amir Thaleb.

In Romania ajunge in anul 2010 unde incepe sa se faca cunoscut publicului larg prin participarea la mari spectacole si emisiuni de televiziune.

Printre acestea se numara: deschiderea Festivalului Callatis (Mangalia 2011), Finala Cupei Uefa Champions League (2012), Eurovision (2013), Ateneul Roman (2014), emisiuni de divertisment ca “Neatza cu Razvan si Dani”, “Un Show Pacatos”, “La Maruta”, “Focus Monden”.

Printre colaborarile sale cu artisti cunoscuti publicului roman se numara: Adrian Naidin, Oana Ionita, Wilmark, Anna Lesko, Tammy, Pepe.

A creat spectacole originale de dans flamenco fuzionat cu muzica clasica interpretata de pianista solista a filarmonicii din Ploiesti, Ioana Maria Lupascu. Impreuna cu aceasta el a creat spectacole de muzica clasica si dans pe care le-a prezentat pe scenele din:

Bucuresti (Ateneul Roman), Ploiesti (Filarmonica Paul Constantinescu), Brasov (Centrul Cultural Reduta), Botosani (Casa de Cultura a Sindicatelor, Filarmonica de Stat), Braila (Casa de Cultura a Tineretului), si nu in ultimul rand Milano (Teatro San Babila).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.