Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Viorica PintiliViorica este pe scena de la 15 ani, absolvind Scoala de Muzica in Chisinau si un master in muzica jazz la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.

A trecut prin mai multe genuri muzicale pana sa ajunga la jazz, acesta fiind stilul in care se regaseste cel mai bine. Activitatea ei muzicala include Festivalul de Jazz de la Targu Mures (2013) si Sibiu Jazz Fest (2013). A lasat multe zambete pe chipurile celor care au fost la concertele ei, atat in cluburile din Bucuresti, cat si in Cluj, Sibiu, Targu Mures si chiar la Chisinau, in Bulgaria, Cehia si Portugalia.

Printre colaborarile ei intalnim nume ca Liviu Negru, Alexandru Olteanu, Michael Acker, Tavi Scurtu, Paolo Profeti, Dan Nicolau, Ciprian Pop, Pedro Negrescu, Sorin Romanescu.

In 2014 si 2015, a colaborat pentru proiectul “Beatles’n’jazz” cu Cantaloop Band si Cornel Ilie, iar pentru “Elton John plays jazz” a experimentat o noua colaborare cu grupul Cantaloop Band. In cadrul “Stagiunii de jazz” de la Teatrul Act, a facut parte din concertul de muzica braziliana “Oceano”, alaturi de George Natsis, Vlad Popescu si Ciprian Pop.

Viorica face parte si din “3 Circles” – o formula muzicala complexa –, alaturi de Jimmy Cserkesz – chitara si Ati de Chile – percutii. Desi sunt un trio cu experienta in jazz, genul muzical abordat in aceasta formula nu este doar jazz, ci contine armonii funk, neo soul si trip-hop in aranjamente personale.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.